Grant Thornton
Mazars
EY
Baker McKenzie
Londen & van Holland
Van Oers
RSM
Flynth
Loyens & Loeff
PwC
Ruitenburg
BDO
Meijburg & Co

Medewerker worden

Wij zijn het hele jaar op zoek naar enthousiast studenten Fiscaal recht of Fiscale economie die hun reeds opgedane kennis in de praktijk willen toepassen. Wij stellen geen eisen aan studiefase of reeds eerder opgedane werkervaring. Het doel van medewerker bij SBR zijn is enerzijds de medemens helpen om zo iets terug te doen voor de maatschappij, maar anderzijds om samen met andere studenten en het bestuur jouw fiscale kennis verder te ontwikkelen. Daarbuiten is het natuurlijk ook enorm gezellig om actief te zijn als medewerker. Wij organiseren door het jaar heen een aantal borrels, medewerkersactiviteiten en kantoorbezoeken. De kantoorbezoeken staan vaak in het kader van een fiscaal thema, maar ook sociale vaardigheden kom vaak aan bod. Alles om ervoor te zorgen dat jouw persoonlijke ontwikkeling zo maximaal mogelijk is. Het is bij uitstek een geschikte manier om met potentiële werkgevers in aanraking te komen. Daarnaast is het ook een prettige manier om meer medestudenten te leren kennen.

Ben jij enthousiast geworden om je aan te melden als medewerker van de grootste belastingwinkel van Nederland? Meld je dan snel aan via onderstaand formulier.

Aanmelden als nieuwe medewerker

Mocht je nog aanvullende vragen, stuur ons dan gerust een mailtje. Wij zullen dan contact met jou opnemen voor aanvullende informatie. Je kan een mailtje sturen naar: info@belastingwinkelrotterdam.nl