Meijburg & Co
Baker McKenzie
Grant Thornton
BDO
Mazars
PwC
Flynth
Van Oers
Londen & van Holland
Ruitenburg
RSM
EY
Loyens & Loeff

Ruitenburg


 

Ruitenburg is een advies- en accountantskantoor met 4 vestigingen in de Randstad. Wij verzorgen cijfers waar ondernemers op kunnen vertrouwen en zorgen dat zij aan alle fiscale verplichtingen voldoen, maar wij zijn vooral ook (mede-)architecten van de belangrijke belevenissen in een ondernemersbestaan. Aan ellenlange rapporten schrijven doen we niet, maar we geven wel duidelijke adviezen. We denken voortdurend met ondernemers mee over de vormgeving van hun business en vooral de fiscale aspecten daarvan.

Nieuwe ontwikkelingen houden wij scherp in de gaten en we delen onze kennis graag via blogs en kennisbijeenkomsten. Omdat bij ons veel verschillende specialisten werken kunnen we klanten efficiënt en volledig van dienst zijn. Dat maakt ons uniek.

Ons aanpassen aan de veranderende wereld zien wij als iets vanzelfsprekends. Je werkt dan ook in een divers en enthousiast team collega’s die allemaal bereid zijn jou te helpen in je ontwikkeling. Zo is er alle ruimte voor eigen inbreng en om door te groeien. Sterker nog, dat verwachten we zelfs van je.

Wij bieden je:

·       Goede balans tussen werk & privé

·       Flexibele werktijden

·       Gratis gezond lunchbuffet en een ontspannen stoelmassage

·       28 vakantiedagen per jaar en de optie om 5 extra verlofdagen te kopen

·       Een halve dag vrij op je verjaardag

·       Onkostenvergoeding voor het gebruik van je mobiel

·       Laptop en laptoptas naar keuze die je ook privé mag gebruiken

·       Korting op zorgverzekeringen

·       Vergoeding voor een computerbril

·       Opleiding – zowel intern als extern (o.a. NOB)

·       Regelmatig leuke activiteiten

·       Vrijwillig pensioen, waarbij je zelf de hoogte van je eigen bijdrage bepaalt

Bekijk in onderstaande vlog hoe de werkdag van Belastingadviseur Laura Batenburg de Jong, oud-medewerker van het SBR eruit ziet.

De dag van Laura | Belastingadviseur 
https://youtu.be/L-0Lurhd9aU

Wil je meer weten over jouw carrièrekansen bij Ruitenburg? Neem dan vooral een kijkje op https://werkenbij.ruitenburg.nu/vacatures of neem direct contact op met onze recruiter: Makambe Jeltes via recruitment@ruitenburg.nu of 088-65 00 856.