EY
Londen & van Holland
Mazars
Ruitenburg
Flynth
Meijburg & Co
Loyens & Loeff
Grant Thornton
RSM
PwC
BDO
Baker McKenzie
Van Oers

Van Oers


 

Van Oers behoort tot één van de grotere accountancy en advieskantoren van Nederland. Dit doen we vanuit onze 5 vestigingen in West-Brabant. Je vindt ons in Breda, Etten-Leur, Oosterhout, Roosendaal en Zundert. Om de beste mogelijke dienstverlening te kunnen bieden aan onze klanten zijn wij altijd op zoek naar goede mensen en nieuwe collega’s die ons team komen versterken.

Samen werken aan kwaliteit, maar ook betrokkenheid, transparantie en vertrouwen zijn belangrijke begrippen binnen Van Oers. Zo ervaar je elke dag wat jouw werk betekent voor ondernemers, de lokale economie en de samenleving. Echte verbondenheid, zakelijk én maatschappelijk, is daarbij de basis. Het persoonlijke contact met jouw klant speelt hierbij een belangrijke rol. We geven je daarnaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. En je krijgt volop kansen, maar die moet je wel zelf pakken.

Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf blijft uitdagen en ontwikkelen en stimuleren jouw groei. Niet alleen op het gebied van vakkennis, maar ook op persoonlijk vlak. Vandaar dat wij onze eigen Van Oers University hebben. We willen graag dat jij je doelen kunt behalen en je ambities waar kunt maken en dat doen we onder andere door jou de mogelijkheid te geven om diverse opleidingen te volgen. Samen werken aan kwaliteit vinden we erg belangrijk en die willen we zo hoog mogelijk houden.

We kiezen heel bewust voor lokale vestigingen. Zo staan we werkelijk naast onze klanten en maken we deel uit van de lokale gemeenschap. Dichtbij mensen die klant zijn bij Van Oers of die bij ons werken. Dat maakt ook dat we betrokken zijn bij mooie, inspirerende (lokale) projecten en initiatieven. Meebouwen aan een duurzame samenleving, ook dat is werken bij Van Oers.