Ruitenburg

Ruitenburg is een enthousiast advies- en accountantskantoor met een groeiende, interessante klantbasis. Natuurlijk zorgen wij voor betrouwbare cijfers en helpen wij onze klanten met hun fiscale verplichtingen. Wij zijn vooral ook (mede-)architecten van de belangrijke gebeurtenissen en keuzes in een ondernemersbestaan. Aan ellenlange rapporten schrijven doen we niet, maar we geven wel duidelijke adviezen. We denken voortdurend met ondernemers mee over de vormgeving van hun business en vooral de fiscale aspecten daarvan.

Nieuwe ontwikkelingen houden wij scherp in de gaten en we delen onze kennis graag via blogs en kennisbijeenkomsten. Omdat bij ons slimme, goed opgeleide mensen werken, waaronder veel verschillende specialisten, kunnen we klanten efficiënt op een breed terrein van dienst zijn. Dat maakt ons uniek.

Ons aanpassen aan de veranderende wereld zien wij als iets vanzelfsprekends. Je werkt dan ook in een divers en enthousiast team collega’s die allemaal bereid zijn jou te helpen in je ontwikkeling. Zo is er alle ruimte voor eigen inbreng en om door te groeien. Sterker nog, dat verwachten we zelfs van je.

Wij bieden je:

·       Goede balans tussen werk & privé

·       Flexibele werktijden

·       Marktconform salaris

·       Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

·       Opleiding – zowel intern als extern (o.a. NOB)

·       Regelmatig leuke activiteiten

Bekijk in onderstaande vlog hoe de werkdag van Belastingadviseur Laura Batenburg de Jong, oud-medewerker van het SBR eruit ziet.

De dag van Laura | Belastingadviseur